Midea в сезоне 2020 года подписала соглашение о глобальном партнерстве с футбольной командой Sport Club Corinthians Paulista (Сан-Пауло, Бразилия)

Midea & Corinthians Paulista

Midea, світовий лідер з продажу товарів для кондиціонування повітря та виробництва побутової техніки, в сезоні 2020 року підписала угоду про глобальне партнерство з футбольною командою Sport Club Corinthians Paulista (Сан-Пауло, Бразилія).

Дебют логотипу Midea на футболці команди відбудеться 15 січня, в протистоянні з New York City FC, за Кубок Флориди. Присутність логотипу компанії на сорочці буде зберігатися протягом всього року, в Паулісті, Бразилії та Кубку Латинської америки. На додаток до місця на сорочці, спонсорство також включає в себе показ бренду на «Корінтіанс Арені», під час професійної підготовки команди, фони для інтерв'ю та спеціальні заходи з Філом Торсида.

 «Ми раді зробити це партнерство реальністю. Ми вибрали Corinthians, тому що, крім того, що ми є однією з найбільших команд в Бразилії, ми вважаємо, що з'єднання з прославленої командою зміцнює наше постійне прагнення до високої якості і продуктивності в наших продуктах і переводить наші пристрасть до того, що ми робимо. Midea - це глобальна компанія, яка вже стала частиною життя багатьох бразильців, і цей крок ще більше наблизить нас до повсякденного життя нашого споживача, піднявши наш бренд на новий рівень. Ми впевнені, що разом будемо дуже успішними в сезоні 2020 року », - зазначив Феліпе Коста, генеральний директор Midea.