Весняний регіональний семінар в м. Одеса

Spring Regional Seminar in Odessa

Представники ТОВ «Мірконд», що є ексклюзивним дилером в Україні кондиціонерів та кліматичних систем Midea, організували та провели серію весняних регіональних дилерських семінарів для партнерів.

12 березня 2019 р. відбувся черговий семінар у місті Одеса
(готель «Чорне море Рішельєвська»).

У програмі семінару була проведена презентація модельного ряду кліматичної техніки Midea, після виступу лектора відбувалося активне спілкування з відповідями на питання та обговоренням особливостей ринку в сезонах 2018-2019 рр.

В кінці семінару, серед учасників був проведений розіграш призів:

  • інверторного кондиціонера MIDEA;
  • робот-пилососа XIAOMI;
  • павербанків XIAOMI;
  • очищувачів повітря IDEA.

 

Після закінчення всіх заходів відбувся фуршет, де тривало дружнє та неформальне спілкування і обмін думками. Всі гості, які відвідали семінар, отримали каталоги з технічною інформацією по новинках побутових, напівпромислових та промислових систем, де описано багато інновацій в модельному ряду обладнання Midea, які будуть поставлятися в Україну, так само детально представлена інформація про найсучасніші серії спліт-систем Midea-2019 р., а саме: серію X-Treme та прогресивну серію побутових спліт-систем BreezeleSS+.

Серія Midea X-Treme має «північний білий» колір корпусу, багатолінійні гнучкі  контури, які сполучається з будь-яким інтер’єром. Також Серія X-Treme за запевненням виробника має надзвичайно широкий робочий температурний діапазон – від +67С зовнішньої температури в режимі охолодження до -32С зовнішньої температури в режимі обігріву. Дуже міцний корпус і вишуканий дизайн зовнішнього блоку захищають від впливу руйнуючих елементів, таких як сіль, кислота, пісок, плями нафти і корозія, зберігаючи ваш блок завжди у кращій формі, незалежно від середовища. Покриття CorrodeFREE, спеціально розроблене для прибережного регіону (з високою вологістю), створює захист Green Armor, який забезпечується завдяки антикорозійному шару що на 50% товстіший, ніж у типового теплообмінника, що гарантує його довговічність

У кондиціонерах серії MideaBreezeleSS+ розробники використовували три унікальних розробки, які позначила трьомаS: Speed (швидкість), Soft (комфорт), Surround (об'ємна прохолода). Швидкість охолодження забезпечується надвисокої частотою роботи компресора (65 Гц за 6 секунд), високою швидкістю обертання вентилятора та широкими (70 мм)  перфорованими наноотворами жалюзі внутрішнього блоку. Все це дозволяє кондиціонеру BreezeleSS+ знизити температуру в приміщенні за 60 секунд. Підвищений комфорт користувача блок забезпечує за рахунок особливого дизайну дефлектора (жалюзі), це головна відмітна особливість моделі. Повітря в приміщення подається через 7 928 отворів у формі пісочного годинника. Вони одночасно розширюють повітряний потік, прискорюють і розбивають його на цівки, роблячи неймовірно приємним. BreezeleSS+ перевертає уявлення про кондиціонування, перетворюючи процес охолодження в унікальні відчуття. Крім того, BreezeleSS+ - перший кондиціонер, який додатково подає повітря і з бічних поверхонь блоку, так приміщення охолоджується швидше і рівномірніше.

Дякуємо всім, хто знайшов можливість відвідати семінар. Нам завжди приємно бачити Вас та обмінюватись ідеями щодо створення кращих позицій в бізнесі, що ґрунтуються на сучасних продуктах та інноваціях наших бізнес-партнерів. Щиро сподіваємось, що для нас разом з нашими клієнтами сезон 2019 року буде успішним та продуктивним. Ми плануємо і надалі враховувати всі  уподобання та інтереси наших покупців та партнерів що звучать під час наших зустрічей, завжди намагаємось створити нашу співпрацю більш продуктивною та взаємовигідною.

Всім, хто здійснить свій вибір  на користь систем Midea гарантуємо отримання максимально комфортного мікроклімату у ваших оселях та офісах.