В Індії будується технопарк Midea

Midea Technopark under construction in India

В кінці 2018 року керівництво групи компаній Midea заклало перший камінь Технопарку в Супу Парнер в штаті Махараштра в Центральній Індії. Компанія інвестує 200 мільйонів доларів США в новий сучасний виробничий комплекс, який включатиме заводи з виробництва побутової техніки, компресорів та кліматичного обладнання для опалення, вентиляції та кондиціонування. Площа комплексу перевищує 275 000 квадратних метрів. Очікується, що технопарк запрацює в 2020 році і забезпечить більше 2 000 нових робочих місць.

З 2007 компанія Midea побудувала науково-дослідні центри в США, Японії, Італії, Німеччини, Сінгапурі, Австрії, Ізраїлі та в інших країнах. У 2017 році в Індії компанія почала проект під назвою Green Field, який має на увазі розвиток місцевого виробництва побутової та кліматичної техніки.

На сьогоднішній день у Midea більше 35 000 зарубіжних співробітників, 18 виробничих баз по всьому світу, продукція Midea продається більш ніж в 200 країнах по всьому світу. У планах компанії - продовжувати розвиватися і стати по-справжньому глобальною, охопивши всі без винятку країни на глобусі.