Новини MIDEA з виставки IFA2019

MIDEA News from IFA2019

Midea Group, з липня 2019 року № 312 в списку Fortune Global 500 і є найбільшим в світі виробником побутової техніки та компанією № 1 по очищенню повітря в світі. Це наш орієнтир, ось що ми прагнемо показати світу!

На останній виставці IFA 2019 ми знову подвоїли розмір нашого стенду і представили більше 200 продуктів в 49 товарних категоріях.

Відвідувачі B2B знають, що всі наші 6 брендів об'єднані під дахом Midea Group Holding, а для аудиторії B2C ми хотіли прояснити, що у всіх брендів є своє унікальне позиціонування, мета і цільова аудиторія.
Які два бренди були в центрі нашої уваги, було вже ясно, підходячи до головного входу IFA. Величезний світлодіодний банер розміром 3х10 м періодично переключався між роликами Midea і Toshiba Hero Product.

Мідеа, наш материнський бренд, знаходиться в Європі, і наші зарубіжні ринки як і раніше залишаються найвідомішим і сильним брендом. Це було добре видно на стенді. Наші дивно дружні продукти, призначені для юнаків і дівчат у віці від 25 до 35 років, які формують сім'ю і переїжджають в свої перші будинки, призначені для того, щоб вони відчували себе там затишно.

Функція "Без вітру" - все 7 928 мікроотворів на двох дефлекторних шторках спліт системи серії Breezeless призначені для перетворення повітряного потоку в тисячі крихітних струменів холодного повітря, що рухаються у всіх напрямках. Матриця пом'якшує потік повітря до такої міри, що ви ледь відчуваєте його, залишаючись просто прохолодним.

Week-Long Fresh - вражає революційна інтелектуальна технологія охолодження, яка зберігає м'ясо і рибу свіжими протягом тижня без замерзання. Кристали льоду зменшені до 50 нм, що не шкодить клітинам і текстурі, а отже, продовжить термін їх служби, але що більш важливо, збереже оптимальний смак.

SpaCare - Концепція Midea SpaCare полягає в тому, щоб нагрівати пар до 70 ℃, обробляючи одяг за 15-30 хвилин до основної програми прання. Основною перевагою є стерилізація і видалення запаху на 99,99%. Крім того, загальна ефективність очищення значно поліпшується, особливо при пранні в холодній воді (≤20 ℃).

Найбільша посудомийна машина. У 2018 Midea була випущена перша в світі і удостоєна нагород дизайнерська посудомийна машина з двома ящиками. В цьому році зіркою стала G1, наша перша посудомийна машина з місцем для повних 16 місць.

Найменший блендер - хороша новина для маленьких кухонних столів, з MJ-BL1883 від Midea у вас буде максимальна економія місця. Крім того, тонкий корпус цього потужного мультіблендера оснащений двигуном BLDC, який також знижує вібрації і шум у межах 70 дБ.

Молодіжна сім'я - вперше в цьому році на виставці IFA Midea також представляє свою «Молодіжну сім'ю», призначену для наших найменших споживачів, що шукають красивий чистий дизайн, оснащений недорогими високоякісними моделями для свого першого будинку.

Колекція Red Retro, відзначена нагородами. Також в цьому році новинкою стала красива колекція Midea, відзначена нагородами iF Red Retro.

У цьому році довелося подвоїти розмір нашого стенду, щоб мати можливість продемонструвати весь наш асортимент продукції », - сказав Брандо Брандстетер, глава відділу глобальних брендів і комунікацій у відділі міжнародного бізнесу Midea Group,« хоча кожне китайське домогосподарство оснащено 4-5 продуктами від Midea, на глобальному рівні, наш бренд ще досить молодий. Проте, ми маємо 20 глобальних інноваційних центрама і величезні виробничі можливості. Як одна з найбільших в світі компаній з виробництва побутової техніки, Midea Group в минулому році продала більше 375 мільйонів продуктів по всьому світу ».