MIDEA ПРИЙМАЄ ВСЕ ЗАХОДИ ДЛЯ ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛУ І ПІДТРИМКИ ГРОМАДИ В РАМКАХ КРИЗИ ОХОРОНИ ЗДОРОВЯ

the hospital Wuhan

Відкритий лист від Пола Фангу, генерального директора Midea Group всім співробітникам.

Шановні колеги Midea,

За останні два тижні я отримав багато запитань з усього світу про те, як наша компанія працює, щоб захистити здоров'я і безпеку наших людей і внести свій вклад в протиепідемічну битву в Китаї.

Єдиний головний пріоритет для мене і моєї управлінської команди - охороняти здоров'я всіх співробітників Midea. Ось чому ми діяли швидко, щоб здійснити ряд заходів, включаючи надання масок для персоналу під час роботи, припинення внутрішніх і зарубіжних відряджень, оптимізацію поїздок на роботу і назад і більш безпечні протоколи замовлення їжі. Ці та інші заходи будуть продовжувати коригуватися в міру розвитку ситуації.

Будьте впевнені, ми зробимо всі необхідні заходи для забезпечення здоров'я і безпеки всього персоналу Midea.

Як компанія з великими операціями в Китаї і по всьому світу, ми зобов'язані внести свій вклад в боротьбу з цією епідемією. Я надзвичайно пишаюся зусиллями, які ця компанія вже зробила, і тим фактом, що ми одними з перших відреагували. Ми пожертвували тисячі одиниць техніки в лікарню Хуошеншань і пожертвували 100 мільйонів юанів, щоб внести свій внесок в зусилля з надання допомоги.

Але  найбільше я пишаюсь, так це тим, як співробітники Midea відреагували на цю епідемію, і дух, який вони проявили в ці найскладніші часи. Співробітники з усього світу працюють над пошуком матеріалів з профілактики епідемій, і багато хто з наших колег відмовилися від відпустки і працювали понаднормово, щоб підтримати битву.

Деякі навіть зголосилися підтримати зусилля на лінії фронту в Хубей. Дух і щедрість в повній мірі демонструються прямо зараз, і ми всі повинні  цим неймовірно пишатись.

Немає сумнівів в тому, що зараз важкі часи, але я хочу запевнити всіх вас, що, незважаючи на ці проблеми, цього року не буде звільнень співробітників і скорочення заробітної плати. Ми прагнемо до довгострокового стратегічного розгортання, інвестування ресурсів і формуванню сильної команди.

У той час як цей епідемічний спалах зачіпає всіх нас, я впевнений більше, ніж будь-коли, що ми станемо сильнішими, більш стійкими і краще підготовленими до майбутнього. Я хочу подякувати всім вам за наполегливість і силу, які ви проявили, і з нетерпінням чекаємо можливості надати вам ще більше новинок найближчим часом.

З повагою, Paul