GMCC знову виграла нагороду «Китайську премію за холод та тепло»

GMCC Wins China's Cold and Heat Award Again

25 вересня в Нанкіні успішно завершився саміт з розвитку промисловості HVAC в 2019 році і пройшла церемонія нагородження «Китайської премією за холод і тепло», яку отримала в черговий раз GMCC, за видатні досягнення в області застосування екологічно чистих продуктів і енергозберігаючих технологій, а також за «хет-трик» у галузі.

На подфоруму Чжан Вей, інженер-розробник платформи теплових насосів GMCC, виступив з доповіддю на тему «Розробка платформи продукту для теплових насосів другого покоління», розповівши про інноваційний технічному рішенні для теплових насосів GMCC 5 к.с .: струменевого компресії зі змінною частотою обертання .

За словами Чжан Вея, це продукт другого покоління для опалення тепловим насосом GMCC, який був оптимізований і поліпшений з точки зору енергоефективності, обсягу, ваги і шуму. Це високоефективні, малошумні, зручні і надійні технічні рішення для виробників обладнання.

Дані галузевого онлайн-моніторингу показують, що в цьому році виробництво побутових кондиціонерів в Китаї в 2019 році досягло всього 148 мільйонів одиниць, що на 4,4% нижче, ніж в попередньому році.

 В умовах економічного спаду, галузь в 2020 році може перебувати в небезпеці. На думку аналітиків: «Під час кризи існує безліч можливостей для структурної модернізації виробництва. Серед них екологічний захист навколишнього середовища і висока енергоефективність, можуть стати двома ключовими напрямками модернізації структури кондиціонування повітря в майбутньому ».

У світлі нових національних і світових стандартів енергоефективності, відновлення продукції для індустрії кондиціонування повітря стали необхідністю. Будучи основним виробником компонентів, GMCC рішуче впроваджує інноваційні технологічні рішення, а також розробляє нові продукти, такі як спеціальний інверторний компресор з низьким енергоспоживанням для побутових кондиціонерів повітря та компресор для кондиціонера другого покоління з незалежним стисканням R290.

 Одночасно з технологічним проривом і інноваціями GMCC в цьому році випустила 100 мільйонів компресорів за більш короткий період часу, а також був випущений ювілейний 500-мільйонний компресор для кондиціонерів.

В даний час GMCC має річний обсяг виробництва 85 мільйонів компресорів тільки для систем кондиціонування повітря не рахуючи інших, при цьому широкий асортимент продукції продається більш ніж в 50 країнах і регіонах, забезпечуючи довгострокову співпрацю з користувачами по всьому світу.

На галузевому саміті HVAC GMCC завоювала визнання галузевих експертів за свої досягнення в області технологій і отримала нагороду «Core Award».

В майбутньому GMCC і далі буде радувати партнерів кращими продуктами і послугами для промисловості HVAC.